Architectuur In Motion werkt als architectenbureau in een netwerk met andere architecten- en adviesbureaus. Hierdoor is het mogelijk voor opdrachtgevers een compleet advies te krijgen op de meest uiteenlopende vraagstellingen. Door deze wijze van samenwerken kunnen wij U compleet adviseren, inclusief de daarbij behorende ondersteuning van verschillende andere disciplines als constructie, bouwfysica, kosten en procedures.


Hiermee krijgen opdrachtgevers niet alleen een (conceptueel) ontwerp, maar een compleet advies zonder direct extra adviseurs te contracteren.
I’M Architectuur In Motion verzorgt voor U de conceptuele fase van een project om de haalbaarheid en realiteit van de vraagstelling te kunnen toetsen. Op deze wijze heeft U korte communicatielijnen en keuzevrijheid in de loop van het project, waardoor de kosten in de beginfase beperkt kunnen worden.

Door gebruik te maken van moderne middelen om vraagstukken te visualiseren en te communiceren is het mogelijk U optimaal van dienst te zijn op veel gebieden van ontwerpen en vormgeven.

 

Architectuur In Motion